MAGAS BIZTONSÁG, RÖVID FUTAMIDŐ, KOMOLY TARTALOM

A Habona Invest egy Frankfurt am Main-i székhelyű, ingatlanokra specializálódott, alternatív befektetésekkel foglalkozó kibocsátó.

A Habona sikerének alapja, Németország legnagyobb lakó- és ipari portfóliói, valamint intézményi és magán ingatlanügyletei területén szerzett több mint 30 éves tapasztalatában rejlik.  A Habona menedzsmentjének több évtizedes tapasztalata és szaktudása kiterjed az ingatlanok vásárlására, átvilágítására, fejlesztésére, finanszírozására, menedzselésére valamint azok értékesítésére.

A Habona legfőbb profilja az új kiskereskedelmi ingatlanokba történő befektetések kibocsájtása. Ezeket az ingatlanokat hosszú távon – maximum 15 évre – olyan kiváló fizetőképességgel rendelkező német élelmiszerüzleteknek adják bérbe, mint például a REWE (Penny), EDEKA (Netto), Lidl és Aldi üzletláncok.

Mivel a Habona Alapok futamidejénél az üzletláncok bérleti szerződései jóval tovább fennállnak, ezért a Befektetők biztonsága maximális. Az ingatlanok kiválasztásában olyan piackutató intézetekkel működik együtt a Habona, mint például a GfK, amely a telephelyeket a fenntarthatóság szempontjából vizsgálja.

Minden ingatlanvásárlás felügyeletének lényeges részét képezi a professzionális jogi tanácsadás és az épületek műszaki ellenőrzése.A befektetők a vállalati tanács ingatlangazdálkodás műszaki, jogi és kereskedelmi területein megszerzett magas szakmai tapasztalatából is profitálnak.

A Habona Invest eddig 5 ingatlanalapot bocsátott ki sikeresen, a jelenleg általa kezelt ingatlanvagyon meghaladja a 230 millió eurót. Menedzsmentje összesen 5 milliárd euró értékben lebonyolított tapasztalati értéket tud felmutatni.

A Habona Invest ügyvezetése a termékfilozófiát úgy határozta meg, hogy a megbízhatóságot és a sikeres fejlődést a befektetés végéig minden más elé helyezi:
hiteles befektetési koncepció, körültekintően kiválasztott ingatlanok, magas fokú biztosítékok jellemzik tevékenységét.

VEZETŐSÉG

Több éves szakmai tapasztalattal bír a pénzügy, a kontrolling, az adóügyek és a könyvvizsgálat területén. A likviditás menedzsmentért, az idegentőke finanszírozásért és az adóügyi területért felel. Menedzselt ingatlanérték: 700 millió EUR.

Jörg Reitz

gazdasági igazgató
Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az ingatlangazdaság területén. A koncepció kidolgozásáért és az üzleti tervek átültetéséért valamint a befektetők kezeléséért és a jelentések elkészítéséért felel. Menedzselt ingatlanérték: 600 millió EUR

Guido Küther

meghatalmazott cégvezető
30 éves szakmai tapasztalattal bír az ingatlangazdaság területén. Különböző nagyszabású ingatlanfejlesztésekben vett részt, mint CFO a FAY Holding AG-nál. Legismertebb fejlesztése: Villa Kennedy (Frankfurt). Menedzselt ingatlanérték: 1.130 millió EUR

Roland Reimuth MRICS

ügyvezető
Többéves szakmai tapasztalat az ingatlangazdaság területén szerezte. Részt vett különböző ingatlan-tranzakciókban és nagy beruházások finanszírozásában, többek között pl. az Allianz Arena (München). Menedzselt ingatlanérték: 920 millió EUR

Johannes Palla

ügyvezető
25 éves tapasztalattal rendelkezik az építkezések és projektek irányításában. Meghatalmazott cégvezető az EDEKA-nál ahol feladata több mint 1.500 kiskereskedelmi ingatlan valamint közösségi épület, pl. óvodák, létrehozása és építésének irányítása. Menedzselt ingatlanérték: 1.000 millió EUR

Martin Schäfer

építőipari szakág vezető
Többéves szakmai tapasztalattal rendelkezik az ingatlanmenedzsment területén, az átvilágításért valamint az Alapok ingatlanjainak vagyonkezelésért felel. Menedzselt ingatlanérték: 720 millió EUR

Carsten König

eszközmanager